Ga naar hoofdinhoud
Bel ons (0)23 20 72 038 Mail ons of maak een afspraak

Web Analytics

Data is prachtig en onmisbaar. Met data kan je leren of je online marketing-plan werkt, waar nog kansen liggen en wat je kan verbeteren. Met data kan je zorgen dat je marketingboodschap precies bij de juiste personen uitkomt. Je kan zelfs data verzamelen om inzicht te krijgen in de strategie van je concurrenten en ze zo te slim af zijn.

Data kan echter ook misleidend en verwarrend zijn. Meet je niet goed, of kijk je niet op de juiste manier naar je data? Dan kan je dingen missen of de verkeerde conclusies trekken.

Bovendien verandert er veel in de  wereld van Web Analytics –  werken met verouderde methodes kan tot incomplete data leiden. In sommige gevallen kan je zelfs in overtreding van de wet zijn door data niet op de juiste manier te verzamelen.

Active M is de ervaren partner die je  helpt bij Web Analytics. We stellen je tools en tracking zo in, dat je complete data verzamelt, op een nette manier. We analyseren de data, en gebruiken dit om de marketingstrategie te beoordelen en verbeteren. Tot slot maken we de data voor je inzichtelijk, zodat je zicht heb op de prestaties van je site en marketinguitgaven.

Onze USP’s

Future proof

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen dat je klaar bent voor de toekomst. Zo weet je dat data altijd correct gemeten wordt.

Data-gedreven

We gebruiken Web Analytics niet alleen voor rapportages en het opstellen van strategieën. Ook tijdens het traject  blijven we naar de data kijken. Waar nodig passen we de strategie aan.