Ga naar hoofdinhoud
Bel ons (0)23 20 72 038 Mail ons of maak een afspraak

Wij zijn Active M

Active M is een recruitment marketing- en online marketing-bureau. Wij werken uitsluitend met ervaren specialisten. Dat betekent dat je nooit betaalt voor stagiairs, juniors of zelf mediors. Je communiceert met een projectmanager die een team topmarketeers aanstuurt.

Ons werk is problemen en uitdagingen van bedrijven op te lossen met online marketing. We helpen je bijvoorbeeld personeel te vinden of meer producten te verkopen of klanten te vinden en aan te trekken.

We zijn niet tevreden met alleen het leveren van verkeer, of leads. We willen echte resultaten zien. Daarom kijken we naar het hele proces.

Heb je bijvoorbeeld een personeelstekort? Dan leveren we niet alleen sollicitaties. We willen zo veel mogelijk kandidaten aanleveren die ook echt aangenomen worden. Vervolgens moeten ze ook blijven – verwachting en realiteit moeten dus overeenkomen. We meten het hele proces van advertentie tot en met dienstverband en blijven eraan sleutelen om zo goed mogelijk resultaat te boeken.

Heb je een webshop? Dan rapporteren we niet alleen stijgingen in omzet en verkeer. We willen zeker weten dat je er ook echt winst aan overhoudt.

Om goede resultaten te behalen is maatwerk nodig. Dat is meer dan een combinatie van kanalen kiezen en inzetten. De marketingkanalen moeten samenwerken en elkaar versterken.

Daarnaast zijn er ook factoren buiten online marketing die invloed hebben op de resultaten. Denk bijvoorbeeld aan websitedesign, onboarding processen of branding. Wij analyseren of hieraan gewerkt moet worden om de strategie tot een succes te maken, en zetten waar nodig specialisten uit ons uitgebreide netwerk in.

Een marketingstrategie wordt pas een succes als we goed met onze klanten samenwerken. Dat betekent regelmatig overleggen, de planning bewaken, intern iedereen meekrijgen en helder rapporteren.

Om de strategie continu te verbeteren is goed meten van cruciaal belang. Wij stellen data-tools goed in, analyseren en rapporteren.

Waar nodig zetten we slimme tools in om het proces te ondersteunen. Denk aan een recruitment automation tool, een handige project management-omgeving en dashboards.

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem contact op!

Active M online marketing team

Onze waarden

Jouw online marketing-team op afstand

Een  goede online-marketingstrategie vereist nauwe samenwerking. We zijn proactief, communiceren regelmatig met je en zorgen dat je goed inzicht hebt in resultaten.

Maatwerk

Het recept voor goede online zichtbaarheid en meer conversies is voor iedere website anders. Een online marketing-strategie van Active M is daarom altijd maatwerk – de ideale mix van kanalen en tactieken voor jouw situatie.

Ervaring is goud waard

Wij  geloven dat alleen een ervaren specialist de kennis heeft een online marketingstrategie goed uit te voeren. Daarom werken wij alleen met ervaren krachten en nooit met trainees, juniors of stagiars.

Data-gedreven

De beste strategie is gebaseerd op data. We baseren alles wat we doen op data uit onze tools. Tactieken worden onderweg bijgestuurd op basis van de resultaten. Zo halen we zoveel mogelijk rendement uit je budget.